For et år siden blev min hustru og jeg færdig med vores drømme hus i en lille forstad til byen. Det er en hus hvor vi har fået udlevet vores drømme om kreativitet, og ønsker om et fælles familiehus. Og vi har også lagt terrasse til og det var efterhånden også ved at være tid til at vi fik lagt sidste hånd på terrassen. Der manglede ligesom noget vi kunne sidde og slappe af i og nyde et godt glas vin eller nyde en god middag i. Vi skulle have nogle møbler til haven. Og gerne nogle store flotte flydere. Gerne nogle lounge havemøbler og et loungemøbler. Vi var begge fastbesluttede på at det skulle være loungemøbler.

loungemøbler

Loungemøbler lige til vores behov

Det er specielt med loungemøbler at de er vandafvisende og det derfor ikke er nødvendigt at tage hynderne i om natten eller når det bliver regn. Det giver en frihed ikke at skulle tænker på at de skal i tørvejr. I hvert fald ikke før det bliver efterår og vinter. Loungemøbler er pragtfulde at sidde i. Det er nogle store flydere og perfekte til vores nye terrasse. Vi har købt vores nye loungemøbler hos Havemøbelshoppen og fik en super service hos dem. Vi ringede og forhørte hvilke loungemøbler der kunne passe til vores behov og vi snakkede frem og tilbage om farver, antal pladser, farver og priser mm. De måtte gerne være med mange pladser da vi godt kunne tænke og at have muligheden for at kunne invitere gæster og alle stadig havde muligheden for at kunne sidde godt.

Vi købte et stort loungesæt med plads til 8 mennesker. Det er super lækker. Det er sandfarvet og vandafvisende, så det er ikke noget bøvl med at pakke det sammen om aftenen. Loungesættet har allerede dannet rammerne for adskillige hyggelige stunder her i sommeren og efteråret med gode venner og familie. Vi er alt i alt super tilfredse med det nye loungesæt og for at have handlet med Havemøbelshoppen. De yder en god service og udviser oprigtig interesse i os som kunder. Der er helt klar en anbefalelsesværdig virksomhed at handle med – og deres produkter er bare i orden. Især vores loungesæt.